Pædagog til Marie Grubbe Ung & Uddannelse 37 timer ugentligt.

Vil du være med til den videre udvikling af vores botilbud Marie Grubbe Kraghave?

Marie Grubbe Kraghave har nu været i drift lidt over et 1 år, vi er glade for det der er opbygget og vi vil gerne understøtte den videre udviklingsproces vi har i gang, så hvis du som pædagog har mod på at være med til en sådan proces ser vi gerne en ansøgning fra dig.

Som ny kollega på botilbuddet skal du være indstillet på at opgaven hos os indebærer aften, weekend og helligdags arbejde.

Du vil som pædagog hos os blive en central del af livet for de 16 unge mennesker der bor på botilbuddet, alle har nedsat funktionsevne og med behov for tæt støtte. I forbindelse med denne støtte er du fokusere på de unges udvikling og du prioritere også helt naturligt omsorg.

Vi tilbyder:

På Marie Grubbe Kraghave vil du blive en del af et spændende og udviklende arbejdsmiljø, hvor vi har fokus på uddannelse af medarbejderne i forhold til neuropædagogik.

Du vil modtage supervision og uddannelse i neuropædagogik

Botilbuddet danner rammen for den unges væsentlige opdragelses-, udviklings-, lærings-, dannelses-, og livsmestringsopgaver, og det indebærer at du vil få ansvaret for at skabe et pædagogisk rum, ud fra en neuropædagogisk forståelsesramme.

Vi prioriterer derfor et godt fysisk og psykisk miljø for såvel medarbejdere som de unge, og du vil sammen med ledelsen have et medansvar for at skabe og vedligeholde et godt og bæredygtigt arbejdsmiljø for både elever og medarbejdere.

Vi forventer:

Du er uddannet pædagog og gerne med erfaring i neuropædagogik.

Du har erfaring indsatsen overfor mennesker med væsentlig nedsat funktionsevne og autismespektrumforstyrrelse eller er meget motiveret for at få erfaring og viden om området.

Du prioritere og forstår vigtigheden af loyalitet i forhold til indgåede aftaler i forhold til de unge, du er modtagelig overfor supervision og du værdsætter et tillidsfuldt og tæt samarbejde.

Ansættelsesvilkår: Efter gld. overenskomst. 37 timer pr. uge. Ønsker om mindre timeantal kan drøftes. Stillingen er til besættelse snarest eller pr. 1. juli 2021

Mere information: Afdelingsleder Jette Hasgaard 25182140 eller forstander Per Raith tlf. 25182180.

Ansøgningsfrist: torsdag d. 13. maj 2021

Samtaler: Torsdag d. 20. maj 2021

Ansøgningsprocedure: Send din ansøgning ved at klikke på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning og dit CV. Vi tager kun i mod elektroniske ansøgninger.

Mere om Guldborgsund Kommune:

Guldborgsund Kommune har pr. 1. august 2015 indført røgfri arbejdstid. Læs mere om Guldborgsund Kommune på www.guldborgsund.dk